Progress

Improvement

Second Opinion

Second Opinion Service

Als ondernemer kun je prima zelf je boontjes doppen. Zeker als het gaat over iets waar je veel ervaring mee hebt, goed in bent of wat je leuk vindt om te doen. Dat bijvoorbeeld met je product of techniek te maken heeft. Waar jij je hand niet voor omdraait. Of waar je via schade en schande door de jaren heen alsnog gedreven in bent geworden. Maar soms stokt het even…

Een korte time-out voor de definitieve keuze

We herkennen het als ondernemer allemaal, soms kom je voor een belangrijke uitdaging te staan. Je staat op het punt die cruciale keuze te maken, met potentieel grote gevolgen voor je bedrijf, maar je voelt je er niet prettig bij.

Want:

Waar je ook mee worstelt. Wat het ook is dat een onzeker gevoel geeft in je onderbuik. Weet dat hiervoor een concrete, praktische oplossing is. Zodat je alsnog zelfverzekerd de knoop kunt doorhakken.

S.O.S. ochtend, middag of avond

Profiteer van mijn Second Opinion Service. Tijdens een vertrouwelijke sparringsessie gebruiken we mijn frisse blik en ervaren ondernemersbrein om jouw keuze te toetsen.

Twee weten meer dan één. Houd je worsteling tegen mij aan en ik houd je die noodzakelijke spiegel voor. Ik denk opbouwend met je mee en bied je indien nodig nieuwe inzichten, denkrichtingen, opties en mogelijkheden. Als ondernemers onder elkaar.

Toetsing van:

Wat je wint met deze service

Na de S.O.S. neem je vol vertrouwen de beslissing. Er zijn namelijk drie mogelijke uitkomsten van mijn Second Opinion Service:

Daarnaast krijg je:

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Ga voor zekerheid en bel me eens vrijblijvend. We toetsen dan of mijn Second Opinion Service jou kan helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Ik kijk uit naar je belletje op: 06- 51 19 74 68 of mail naar: rene@gobizz.nl